Vannak itt kólafüggők?
Figyelt kérdés
Mennyit isztok naponta? Öcsém 3 üveggel (6L)is be tud verni...2012. jún. 7. 17:24
1/12 anonim válasza:
Szerintem az én napi 1,5- 2 literem is nagyon sok.
2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Mindig mondom is neki, hogy miért issza azt a sz*rt, de nem lehet rá hatni. Én egy hónapban jó ha megiszok 1 pohárral.
2012. jún. 7. 17:37
3/12 anonim válasza:
Van jó pár cikk az interneten a kóla káros hatásairól, mutass neki párat. Talán használ.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi, majd keresek róla valamit, hátha...
2012. jún. 7. 18:01
6/12 anonim válasza:
igen, én. napi 1,5 nálam is lecsúszik, immár 15 éve minden nap. hiába tudom, hogy szar, attól még imádom...
7/12 anonim válasza:
Napi 2 L biztos megvan és + még egyéb üditők
8/12 A kérdező kommentje:
Miért nem isztok gyümilevet? :)
2012. jún. 7. 18:16
9/12 anonim válasza:
az is borzasztó cukros! bár legalább nem savas.
én ajánlottam videót, de már inkább azt mondanám, hogy egy elvonókúra hatásosabb. pl most nyáron elutaztok valami sátortáborba az Isten háta mögé (tömegközlekedéssel!), ahol nincs egy "igazi" bolt sem, illetve nem lehet kapni napi 6 litert...... és ennyit nem vihet magával 2 hétre.... :) és még jól is érzitek magatokat remélhetőleg.
10/12 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! :)
2012. jún. 7. 18:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!