Mit fogyasszak hogy ne legyek álmos?
Figyelt kérdés
Kávét, energiaitalt nem iszok, mert azok károsak. Milyen egyéb lehetőségek vannak ?2012. jún. 5. 23:53
1/8 Phoney válasza:
A kávé pont a serkentő hatása miatt káros (mellesleg kisebb mennyiségben nem káros), szóval ennyi erővel inkább aludj. Nincsenek áloműző csodaszerek.
2/8 anonim válasza:
cikória kávé, azt mondják egészséges. meg van egy másik fajta kávé, ami szintén nem rendes kávébabból készül csak nem jut eszembe a neve.
4/8 anonim válasza:
Tea, kávé kis mennyiségben, ritkán nem káros. A koffein emeli a vérnyomást, arra figyelj.
5/8 anonim válasza:
Menj ki a tiszta levegőre és mozgasd át magad. az álmosodó gk.vezetőknek is ezt ajánlják...
6/8 anonim válasza:
Amikor a kérdést feltetted, nem azon kellett volna gondolkodni, hogy egyél-igyál álmosság ellen, hanem lekapcsolni a gépet és elmenni aludni.
7/8 anonim válasza:
én ha sok zöldséget meg gyümölcsöt eszem akkor kevésbé vagyok álmos
egyébként nekem alacsony a vérnyomásom, szóval a sport, a sok folyadék és a friss ételekben lévő vitamin megteszi a hatását
plusz mivel sportolok (este szoktam futni menni vagy tornázok) el is álmosodom annyira hogy már 10kor ágyban vagyok, így kipihentebben ébredek :) az éjfél előtti órák nagyon sokat számítanak, arra is figyelj
8/8 anonim válasza:
Szilvalekvárt tejjel és paradicsomlével :D, garantáltan nem fogsz aludni!
A viccet félretéve, tudtommal a fehérteának a legmagasabb a koffein tartalma a teák közül. De szerintem se árt meg ha alkalmanként megiszol egy-egy kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!