Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Rátok is furcsán néznek, ha...

Rátok is furcsán néznek, ha vmiből keveset vesztek?

Figyelt kérdés
A zöldségesnél jártam ma így. Leemeltem 1 db paprikát,vittem kifizetni (az is 70 Ft), már ekkor szinte levegőnek nézett a nő. Aztán megkérdeztem,melyik a legolcsóbb eper,mutatja,hogy látom én magam is,hogy mi van kiírva. Mondom,oké,de azért kérdeztem meg,hogy nincs-e olcsóbb. Szinte felháborodva-megrőkönyödve álmélkodik rajta,hogy nincs,hogy lenne! (képzeljétek el a hangsúlyt,ez a bizonyos 'mit képzelsz') Amúgy meg csak azért kérdeztem,mert múlt héten láttam nála 900 forintosat is,most meg az 1000 forintosat kínálgatta. Igaz,akkor nem ő volt az eladó,hanem a kollégája. Aztán még a meggyet is meg mertem kérdezni,mert az nem volt kiírva. Úgy meg nem merek venni,hogy ne tudjam az árát. Türelmetlenül odavetette,hogy majd mindjárt,előtte szép komótosan pakol-törölget. Végre megmondta,hogy mennyi,én meg kértem 10 dekát. Erre kimért 22-őt,kérdi,maradhat-e. Mondom,10 is jó lesz,hisz annyit kértem. Azt a fejet látni kellett volna! Megállt,s kérdőn nézett rám,hogy miért. Mondom,csak meg szeretném kóstolni. Az a semmi adag is 70 Ft volt. Fizettem,és húztam kifelé. Most ez komolyan jólesik egy kereskedőnek,hogy a kisadagos kispénzűeket így megalázza?
2012. jún. 4. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rossz helyen vásároltál. Nem mindenhol ilyenek a kereskedők. Ne menj oda máskor.
2012. jún. 4. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen nagy bunkó. Nem fogja fel h a vevőből él. Még ha az keveset költ is, mert lehet h épp minden nap oda fog járni. De nem úgy h ilyen bunkó az eladó. Én annyit csináltam volna h még azt a paprikát is visszateszem és távozok. Esetleg felkeresem a főnököt és közlöm vele micsoda alkalmazottai vannak. Sőt még a panaszkönyvbe is beírok.

Fúúúú de útálom az ilyeneket. Meg ameik leáll beszélgetni a kasszában és lesz..ja h te haladnál. Van ahova az ilyenek miatt nem járok. Rugattam is már ki emberkét. Egyszerűen meg kéne érteniük h munkahelyen vannak és h a vevőkből élnek

2012. jún. 4. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos kiosztottam volna a helyedben, nehogy már te érezd magad kellemetlenül, mert nem hagysz ott több ezer forintot... Sajnos én is találkozom ilyenekkel elég gyakran, de mostmár nem érzem magam kellemetlenül, hanem visszaszólok, hogy van esetleg valami probléma? Vagy meg van határozva, hogy 10 dekát nem lehet venni önöknél? Azt is szóvá tettem volna, hogy a múlt héten olcsóbb volt az eper, ezért bátorkodtam megkérdezni, hogy esetleg abból nincs-e. Hidd el, hogy ő fogja szarul érezni magát ezek után, nem kell bunkónak lenned, csak szépen odamondani, hátha észreveszi magát, hogy egy vevővel beszélget, nem a haverjával. Ha pedig 10 dekát kérsz, jól tetted, hogy ragaszkodtál hozzá, én erre biztos megjegyeztem volna, hogy már ne is haragudjon, tudom nem kell diploma a munkájához, de azért gondolom azzal ön is tisztában van, hogy 10 deka és 22 deka között több mint kétszer annyi a különbség, így nem maradhat.
2012. jún. 4. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ilyenkor neki nagyon mézes-mázasnak kéne lennie, mert akár NAV-os próbavásárló is lehetnél. :D
2012. jún. 4. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt az eladó valószínű nem az üzlet tulajdonosa volt, hanem havi fixes alkalmazott.

Másrészt ilyen esetekben, amikor a 10 dkg helyett a 22-őt akarja rámtukmálni, azt mondom: Nem nekem kell, a kis öreg szomszédasszonyom kért meg, nem merek neki többet vinni.Kész, kapjon a fejéhez, és minimálisan pontosan mérje ki a 10 dkg-ot, már csakazért is! :))))

2012. jún. 4. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!