Rátok is furcsán néznek, ha vmiből keveset vesztek?
Az ilyen nagy bunkó. Nem fogja fel h a vevőből él. Még ha az keveset költ is, mert lehet h épp minden nap oda fog járni. De nem úgy h ilyen bunkó az eladó. Én annyit csináltam volna h még azt a paprikát is visszateszem és távozok. Esetleg felkeresem a főnököt és közlöm vele micsoda alkalmazottai vannak. Sőt még a panaszkönyvbe is beírok.
Fúúúú de útálom az ilyeneket. Meg ameik leáll beszélgetni a kasszában és lesz..ja h te haladnál. Van ahova az ilyenek miatt nem járok. Rugattam is már ki emberkét. Egyszerűen meg kéne érteniük h munkahelyen vannak és h a vevőkből élnek
Egyrészt az eladó valószínű nem az üzlet tulajdonosa volt, hanem havi fixes alkalmazott.
Másrészt ilyen esetekben, amikor a 10 dkg helyett a 22-őt akarja rámtukmálni, azt mondom: Nem nekem kell, a kis öreg szomszédasszonyom kért meg, nem merek neki többet vinni.Kész, kapjon a fejéhez, és minimálisan pontosan mérje ki a 10 dkg-ot, már csakazért is! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!