Szeretnék enni egy sajtburgert. Hol lehet venni? Nagyon éhes vagyok.
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 00:14
11/18 anonim válasza:
Te valami fogyatékos vagy, akit anyukája odaengedett a számítógéphez?
12/18 A kérdező kommentje:
Nyomorékok kíméljenek! köszi
2012. jún. 4. 14:26
14/18 A kérdező kommentje:
azért veled nem cserélnék öcsém..
2012. jún. 4. 18:09
15/18 anonim válasza:
Szerencsére nincs is rá esélyed, maradsz a kis putridban... :)
16/18 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki...
Fölöslegesen szólaltál meg. És azért mert nem Pesten lakom, attól még nem biztos hogy fogyatékos vagyok,de hogy te egy igazi nyomorék vagy az is biztos...
És én itt befejeztem a beszélgetést!
A többieknek köszönöm a válaszokat:)
2012. jún. 4. 22:56
17/18 anonim válasza:
Ja értem, és Budapest határain kívül egészen eddig ez a szó, hogy "sajtburger" teljesen cenzúrázott, tiltott fogalom volt, ezért nincs például neked sem fogalmad róla, hogy hol lehet venni, érthetetlen módon múltkor se a barkácsboltban se a zöldségesnél nem voltak hajlandóak adni.
Nyilván azóta se ettél semmit, mert hát te sajtburgerre vágysz, azt meg csak Budapesten és Amerikában lehet kapni.
Mi a rosseb f*szának írtad ki ezt az értelmetlen kérdést?
18/18 anonim válasza:
Meki és Burger Kingben finom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!