Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Burger king, MEgfosat'sz,...

Burger king, MEgfosat'sz, vagy KFC?

Figyelt kérdés
Kinek melyik szimpatikus gyorsétterem? Én eddig a Megfosat'szban és a KFCben ettem, nem nyűgözött le túlzottan, de nem is vagyok oda egyikért sem.

2012. jún. 1. 01:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
kfc a legjobb műkaja;)
2012. jún. 1. 08:59
 12/20 A kérdező kommentje:
ÁÁ szerencsére nem, nem járok Mcdonaldsba, egyszer voltam életemben, de többet soha! Még végszükség esetén se tudnék ott enni. A Megfosat'sz csak a gúnyneve, egyik haverommal találtuk ki, elég büdös hely mindhárom. De ha választanom kéne akkor KFCbe megyek, ott csirkehús van, sokkal egészségesebb mint a másik kettő...jó tudom egyik sem egészséges, mert a KFCben is a sok ízfokozó meg tartósítószert hozzáadnak a kajákhoz, és ugye olajban sütik, mi másban.... nem a legegészségesebb, de ha végszükségről beszélünk akkor inkább KFCbe megyek.
2012. jún. 1. 11:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Én KFC-be mennék, csak még nincs Pécsett. Mekis kajákat szeretem, BK-nak a krumplija pocsék, viszont a szendvicsei jók.
2012. jún. 1. 11:55
 14/20 anonim ***** válasza:
meki
2012. jún. 1. 12:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Nálunk egyik sincs,de ha dunakeszi Auchanba megyünk nagy ritkán,akkor a KFC-ben eszünk.

Nálunk a meki,meg a king helyett Manhattan Burger van,ami hasonlít a mekihez,csak legalább itt majdnem minden hambiba van saláta,de viszont k..va drága,így kb 10évente egyszer megyünk be.(párom képes lenne vagy 10 burit felfalni,az meg anyagi csőd)

2012. jún. 2. 10:40
 16/20 anonim válasza:
Mekiben és KFC-ben voltam eddig, szerintem a KFC színvonalasabb, bár lehet csak azért tűnik jobbnak mert sok benne az újítás, mely MC'D ben nincs. Ilyen pl. az egyszeri italvétel. A másik dolog az, hogy szerintem egészségesebb amit a kfc ben lehet venni, márha írhatom egészségesnek kivétlesen, ill. kicsit drágább talán, de laktatóbb és finomabb.
2012. jún. 12. 14:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Mind3.
2012. jún. 27. 23:45
 18/20 anonim válasza:
KFC!!!!
2012. júl. 1. 14:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Csakis KFC!: D
2013. jan. 5. 14:11
 20/20 Süle Dominik ***** válasza:
Mekibe nincs annyi dolog amit szeretek Burger King-be Kis adagot adnak mondjuk az se rossz de nekem a KFC a Best ott legalább elegendő mennyiségű adagot kapok szarért hugyért tehát KFC-be Menj hisz tudod Kentucky Fried Chicken
2014. aug. 26. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!