Mennyibe kerül a McDonald's-ba egy kolbász burger?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 22:52
1/11 anonim válasza:
az árat nem tudom, de ha ez is szokásosan 700 forint körül van akkor ezt tuti nem venném meg ennyiért.
2/11 anonim válasza:
Érdekes, hogy mennyire jól sikerült megszólítaniuk a célközönséget. McDonalds-ba' ...
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
NEm is tudtam hogy a Megfosat'sz ilyen burgerekkel is próbálkozik. Egyre durvább lesz. Akármennyire is magyarosítják a kajáikat akkor se fogok betérni, de az épület faépítményeiből remek nyársat tudnék csinálni a kertemben.
5/11 anonim válasza:
Kóstold meg inkább a farokszendvicset
6/11 anonim válasza:
Utolsó XD Hallod nem te írtál a maszturbálásos csávóhoz az előbb? :D
8/11 anonim válasza:
Nem tudom, de a plakátjaikról ismert árak (be nem teszem a lábam ilyen hulladéktelepre) alapján kijelenthető, hogy annyiért igen bőségesen lehet kajálni- akár meleg ételt is, legalább tudod, mit eszel...
9/11 anonim válasza:
Olyan 1300 körül lehet menüben, ha nem drágább. Én a rostélyosat fogom megkóstolni.
10/11 anonim válasza:
hát ez haláli.. megint 47% vagyok! soha nem fogom elérni az 50et!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!