McDonald's a honlapján valahol feltűntei az árait? Mert én nem találok olyat.
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 20:23
1/4 anonim válasza:
Nincs rajta az oldalon, hogy mi mennyibe kerül. Csak akkor tudod meg az árát, ha elmész a mekibe. Ha ki lenne írva, lehet, hogy sokan inkább máshol ennének. Én is szeretem a meki-kaját, de mintha egyre drágább lenne. Vagy én vagyok egyre csóróbb.
2/4 anonim válasza:
Nincs egységes árlistája, mert az árai területenként változik....
3/4 anonim válasza:
Nincsen a honlapjukon árlista.
Árlista általában a bejárati ajtók mellett szokott lenni kinnt az utcán, meg bennt a pultnál.
4/4 anonim válasza:
Több különböző árkategóriájú étterem létezik, ezért nincs a honlapon árlista.
És igen, folyamatosan drágul. Két és fél éve vagyok mekiben diákmunkán, a menük meg a "nagy" szendvicsek pl. pont 100Ft-tal drágábbak most, mint akkor, amikor beléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!