Burger king, MEgfosat'sz, vagy KFC?
Figyelt kérdés
Kinek melyik szimpatikus gyorsétterem? Én eddig a Megfosat'szban és a KFCben ettem, nem nyűgözött le túlzottan, de nem is vagyok oda egyikért sem.2012. jún. 1. 01:09
1/20 anonim válasza:
KFC de talán csak az újdonság varázsa. (nem olyan rég óta van a városba)
2/20 anonim válasza:
Burger King a jó kis grilles ízvilággal, nagyon fasza. Csak drága, fél évente ha egyszer eszem, de legalább akkor jól esik. Dupla whooper, meg a chilis hambi kihagyhatatlan.
3/20 anonim válasza:
Egyik sem. Csak végszükség esetén.
4/20 anonim válasza:
Én inkább a McKiwans szendvicseit választom.
5/20 anonim válasza:
KFC a best, a mc'is finom, a burger viszont nem ízlik, 2 szendvicsüket próbáltam, egyik sem tetszett.
6/20 anonim válasza:
KFC Meki nem jön be.Burger King nagyon finom,de drága...
7/20 anonim válasza:
KFC. Me'g ott adjak a leginkabb etelhez hasonlito taplalekot.
a McD es BK zsirban szarra azott zsemleitol herotot kapok.
8/20 anonim válasza:
KFC-ben én is azt szeretem.:) Leginkább hasonlít az igazi főtt ételre.:) Meki az nem rossz és olcsó, Burger-ben kihagyhatatlan a burrito.:) Persze ez személyes vélemény.:D
10/20 anonim válasza:
Meki, Burger undorítóan mű kaját kínál, a sajt mindig befogta a kezem régen és semmivel sem jött le. A KFC sokkal finomabb, valódibb ízvilága van, nincsenek extrém színű dolgok semmilyen kajájukban. Nem utolsó sorban pedig olcsóbb, mint a másik kettő.
Viszont ha hasmenést okoz nálad, akkor fordulj orvoshoz, mert valami bajod van, normális embereknél nem okoz hasmenést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!