Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Más is megégeti magát itt-...

Más is megégeti magát itt- ott sütés-főzés közben? Hogyan sérültök meg leggyakrabban?

Figyelt kérdés

2012. máj. 26. 18:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok és tanulságos választ. azt hittem csak én vagyok,ilyen önégetős balfék:)) én is a sütőnél égetem meg magam a leggyakrabban, de a csúcs az volt, amikor a forró olajba két marékkal tettem bele a krumplit, úgy, hogy alámarkoltam és úgy akartam beleengedni... mind a két kezemen az ujjaim sebesre égtek. én is folyó hidegvízzel

hűtöttem, mégis sebészet lett a vége, olyan csúnya volt.

De volt már , hogy a kezemben lévő konyrahuha kapott lángot...

szerencsére még áll a ház:))

2012. máj. 26. 19:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek küldtem egy hűsítő zöld pacsit:)
2012. máj. 26. 19:40
 13/17 anonim ***** válasza:

10-esnek!

Nem véletlen mondom én, jobb szeretem ami otthon készül, sosem tudni, étteremben mit adnak elébem :)))

(Bocsi, nem lehetett kihagyni!)

2012. máj. 26. 19:44
 14/17 anonim ***** válasza:

a 10-es vagyok

hát igen, kedves utolsó, valahol megértelek :D

bár én azóta nem vagyok finnyás mióta cukrászüzemben dolgozok...

2012. máj. 26. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Kezdő szakács lévén nem tudtam azt az alapszabályt, hogy víz+olaj a gázon=nagyon nagy fröccsenések..meg is lett az eredménye:D amúgy rám is igazak a fentebbiek(forrázás, forróhoz érés, megvágás)
2012. máj. 26. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:

rámfröccsen az olaj vagy elfelejtem, hogy forró az edény füle és rámarkolok. meg a klasszikus elvágott ujjak. ez a főzés velejárója.

egyszer egy főzős műsorban a szakács garnélát pirított a gáztűzhely tüzén, csak úgy. és lazán odanyúlt, felkapta a rákot, szétszedte, a műsorvezető meg nem bírta. a szakács csak annyit mondott, hogy annyi ideje csinálja már nem érzik az ujjai a forrót. elhalnak a receptorok, fel sem tűnik.

szóval megsérülni normális.

2012. máj. 26. 21:51
 17/17 anonim ***** válasza:
10. ez nagyon ismerős :D sokszor már észre se vettem, amikor megégettem a karom a sütőregállal, úgy szóltak a kollégák :D
2012. máj. 26. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!