Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 25-35 évesek! Melyek is...

25-35 évesek! Melyek is voltak gyermekkorunk csokijai, cukorkái?

Figyelt kérdés

Néhány beugrik, de várom a felidéző válaszokat!

(Kapucíner...)

2009. jún. 29. 14:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még beugrott pár:

-frutti, tejkaramella

-boci papíros tejdropsz

-bonbonetti

-grandoletti

-csokisparány

-tarantella keksz (Picurral és pom-pomnnal az elején)

-mese keksz (mézes - és ÚJBÓL van, olyan az íze, amire emlékszem)

- vaniliás, citromos, kókuszos négercsók - a multikban láttam újból, de nem kostóltam

- csokisparány

- velence desszert (ez bonbon volt)

- pemetefű cukorka és a társai (ismét kapni őket)

- volt valami gyógycukorka mix, ami kickaalakúak voltak (fehér, fekete, zöld, rszín színű cukorkák), és mindig össze voltak ragadva...és borzalmas volt

- szivacsos habcukor vagy pillecukor

- a leo jégkrémnek volt tégelyes változata, amihez adtak külön evőpálcikát is

-párizsi kocka

- rumoskocka

- az "utasellátós" csokiroládot még most is el lehet csípni, kisebb boltokban láttam, és a standard piros nyalókát is (kakasos, emberke, szív, síp, gömb alakban) kirakodó vásárokban az édességes standon

Üdv!

ui.: a mese sajtot azért említettem korábban, mert én is útáltam, de csoda, hogy még nem hozakodtak elő vele, és sosem tudtam eldönteni, hogy minek szánták - édességnek vagy sajtnak :)

2009. jún. 30. 06:12
 32/34 anonim ***** válasza:
A macskanyelv! Bár még most is van, de nekem a gyerekkorom emléke.
2009. jún. 30. 08:04
 33/34 anonim ***** válasza:
a cirmire senki nem emléxik? vajkaramellás rúd alakú csokival bevont, csomija cicás , de jó is volt, az volt a kedvencem, azóta sincs sehol, de karácsonykor mindíg vajkaramellás sz.cukrot veszek :D 29/F
2009. júl. 9. 17:44
 34/34 toteszke válasza:
Miskolc Tiszain az Utasellátó büfében lehet kapni csokis rolót. Nagyon fincsi. :P Vékony ostyaféleség feltekerve, középen istenien finom krém, s mindez csokival bevonva. Sőt, Utas csokit is láttam Miskolcon, a Szinva Parktól nem messze lévő Pennyben.
2010. márc. 8. 23:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!