Ez milyen ital?

Figyelt kérdés

[link]

Jue jues sick drink<-- ez volt a kp alá irva.

2012. máj. 18. 01:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Lefordíthatatlan. Ez a neve az italnak. Ha jól látom, valami zöldség, és fürj tojásos turmix.
2012. máj. 18. 07:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a képen látható két dolog csak a hozzávaló, akkor az ecetes uborka és sima rendes tojás.

Nem fürj tojás.

Amerikában a tojások héja fehér.

Az üvegben meg ecetes vagy kovászos uborka van.

Gondolom ezeket összeturmixolták és kész.

Lehet, hogy tettek hozzá még tejet vagy vízet amivel folyékonyabb lett. Ez egy turmix.

2012. máj. 18. 12:22
 3/3 anonim válasza:
0%
Ezt még én fotóztam egyszer. Ez úgy készült, hogy csináltam egy jó hagymás-szalonnás tojásrántottát, mellé kakaót; ezt elfogyasztottam, majd elővettem egy eredeti lúdtollat - amit még egy Adidas boltban vettem 5 millió forintért -, amit letoltam a torkomig, majd belehánytam az üvegbögrébe és egy kis adagot öntöttem abba a kis kecses, formás pohárkába. Erősen ajánlom Neked!
2012. máj. 23. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!