Nálatok mikor van "dél"? (azaz mikor ebédeltek)
Figyelt kérdés
főleg a hétvégére vagyok kiváncsi amikor együtt van a család2012. máj. 16. 13:58
11/15 anonim válasza:
Én Csehországban élek. Itt nagyon korán ebédelnek. 11:00-11:30 között hétköznap már túlvagyunk az ebéden. Ezt soha nem fogom megszokni.
Hétvégén a párommal lustálkodunk reggelente és kiadós villásreggelivel kezdünk így az ebéd 14:00-re szorúl.
12/15 anonim válasza:
Hétvégén amikor összejön a család, általában fél kettőkor ebédelünk, hétközben nálam akkor van "dél", amikor megéhezem, érdekes módon nagyon változatos, van amikor már féltizenkettőkor éhes vagyok, de van, hogy csak 2 óra tájban.
13/15 anonim válasza:
hát mivel hétvégén 11nél hamarabb nem vagyunk hajlandóak felkelni, ezért 3 körül szoktunk ebédelni, vagy még később. vacsizni meg 10 körül.
14/15 anonim válasza:
Két kicsi gyerekem van(2,5éves és 8hónapis)így fél 12-12között van ebéd utána alvás:)
15/15 anonim válasza:
amikor éhesek leszünk :D apukámmal lakom, és teljesen eltérő bioritmusunk van, éhség szempontból is. teljesen változó, mikor ebédelünk, azaz ő ebédelni szokott, én meg csak a szokásos "eszek valamit":D de együtt nagyon ritkán eszünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!