Nálatok mikor van "dél"? (azaz mikor ebédeltek)
Figyelt kérdés
főleg a hétvégére vagyok kiváncsi amikor együtt van a család2012. máj. 16. 13:58
1/15 anonim válasza:
Mi fel 2 tajan szoktunk ebedelni, ez nalunk megszokas +delben meg senki sem ehes:)
3/15 anonim válasza:
Hétköznap fél 1 körül, hétvégén mindig elcsúszunk és olyan fél 2-2.
4/15 anonim válasza:
Általában 12-13 óra között eszünk.
5/15 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat!
nálunk az a "jelszó",hogy: délbe dél van.
És látom 2en is írtátok,hogy:fél2 kor esztek. ezt mindig furcsáltam.és nem kötekedés képpen (csak tényleg érdekel) hogy miért? későn reggeliztek? van kisgyereketek?-csak mert akkor a délutáni alvás is csúszik nem?
meg én azt nem szeretném ebbe a késői ebédbe,hogy akkor az evéssel-elpakolással stb.-vel együtt már el is ment a délutánom.
2012. máj. 16. 14:15
6/15 anonim válasza:
Mikor kész az ebéd. Mondjuk ha anyum csinálja az inkább vacsora. Én azért dél és 1 között kész szoktam lenni. Sőt volt már h dél előtt egy kicsivel
7/15 anonim válasza:
Én általában hajnalban érek haza, van hogy 3 után, ezért kicsit más a napirend. Délig alvás, délután "ebéd".
8/15 anonim válasza:
Mondjuk nekem a reggel az 10 óra :) 7 órát hajnalnak hívom.
9/15 anonim válasza:
Változó, attól is függ, hogy mikor reggelizünk. Általában 1 és négy között valamikor.
10/15 anonim válasza:
én nem szoktam reggelizni,de későn kelek és sokáig elkávézgatom a reggeli tejeskávém,ez elüli a gyomrom és mire párom megjön 2 körül mindig kész a kaja akkor ebédelünk. Hétvégén is erre van beállva a gyomrunk szintén 2 körül eszünk..
Hát igen rohadt munkanélküliség..Ha megszűnik és lesz munkám biztos más lesz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!