Sütéssel, légkeveréses sütővel kapcsolatban lenne egy kérdésem?
A történet röviden:
Új albérletbe költöztünk, olyan a tűzhely, hogy felül gázzal működik, a sütője pedig elektromos. Minden gombról minden feliratot lesúrolta róla, semmi nem látszik. Nem kaptunk hozzá használati utasítást. A márkanevet le tudtuk olvasni, az alapján sikerült megtalálni a típusát, de így sem találunk hozzá sehol se magyar, se angol, se német nyelvű leírást. Szóval full hülyén állok a sütő előtt :D
Múltkor már sütöttem benne pizzát kétszer, át is sült rendesen, de a tészta alja teljesen fehér maradt.
Van rajta bal oldalon 2 gomb. A felsőnél már rájöttem, hogy az a világítást kapcsolja be a sütőben.
Az alsót, ha benyomom, akkor ilyen fura zörgő hangokat kezd el adni. Na erre nem tudok rájönni, hogy mi lehet. Ez volna a légkeverés? Kapcsoljam be legközelebb sütés közben?
Sültcsirkét terveztem mára, de nem tudod, mi is legyen... Nyomjam-e be ezt a zörgős gombot vagy ne? :D
Bocsi, ha nagyon butát kérdeztem, de eddig csak gázsütőt használtam.
Az egyik gomb a sütő lámpája, a másik meg a szikra lehet a főzőlaphoz.
A sütőrészében nincs légkeveréses sütőprobram, csak felső és alsó hő és elektromos grill + forgó villanymotoros nyárs (valószínüleg a forgó nyársprogram adta ki a hülye hangot + meg kell valahol lenni magának a nyársnak is).
A sütő katalikus!
1. "katt": felsősütés
2. "katt": alsó felső
3. "katt": grill
4. "katt": nyárs
Szerintem... (ha 4 'katt-os" a sütő)
Ez egy orosz gyártmány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!