Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sütéssel, légkeveréses sütővel...

Sütéssel, légkeveréses sütővel kapcsolatban lenne egy kérdésem?

Figyelt kérdés

A történet röviden:

Új albérletbe költöztünk, olyan a tűzhely, hogy felül gázzal működik, a sütője pedig elektromos. Minden gombról minden feliratot lesúrolta róla, semmi nem látszik. Nem kaptunk hozzá használati utasítást. A márkanevet le tudtuk olvasni, az alapján sikerült megtalálni a típusát, de így sem találunk hozzá sehol se magyar, se angol, se német nyelvű leírást. Szóval full hülyén állok a sütő előtt :D

Múltkor már sütöttem benne pizzát kétszer, át is sült rendesen, de a tészta alja teljesen fehér maradt.

Van rajta bal oldalon 2 gomb. A felsőnél már rájöttem, hogy az a világítást kapcsolja be a sütőben.

Az alsót, ha benyomom, akkor ilyen fura zörgő hangokat kezd el adni. Na erre nem tudok rájönni, hogy mi lehet. Ez volna a légkeverés? Kapcsoljam be legközelebb sütés közben?

Sültcsirkét terveztem mára, de nem tudod, mi is legyen... Nyomjam-e be ezt a zörgős gombot vagy ne? :D

Bocsi, ha nagyon butát kérdeztem, de eddig csak gázsütőt használtam.

2012. máj. 16. 09:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Írj a Bosch-nak, a honlapjukon találsz e-mail címet vagy telefonszámot, és kérj egy használati utasítást.A barátnőmék nek szintén Bosch sütőjük van, Külföldről lett használtan behozva és így kapott leírást hozzá, elég hamar...persze a mai sültcsirke még ettől ne, sül meg:)) Én is kértem már így használati utasítást.Külföldről behozott autóra.A renault rögtön küldte az eredeti könyvecskét hozzá.A barátnőm a sütőhöz fénymásoltat kapott.:))Remélem segítettem.:)
2012. máj. 16. 12:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, ez eddig nem jutott eszembe, de ezt meg fogom próbálni!!
2012. máj. 16. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Az egyik gomb a sütő lámpája, a másik meg a szikra lehet a főzőlaphoz.

A sütőrészében nincs légkeveréses sütőprobram, csak felső és alsó hő és elektromos grill + forgó villanymotoros nyárs (valószínüleg a forgó nyársprogram adta ki a hülye hangot + meg kell valahol lenni magának a nyársnak is).

A sütő katalikus!

1. "katt": felsősütés

2. "katt": alsó felső

3. "katt": grill

4. "katt": nyárs

Szerintem... (ha 4 'katt-os" a sütő)

Ez egy orosz gyártmány!

[link]

2012. máj. 16. 13:54
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem ilyen sütőm van, ha gondolod, beszkennelem a használatit és elküldöm. írj
2013. dec. 17. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!