Sütéssel, légkeveréses sütővel kapcsolatban lenne egy kérdésem?
A történet röviden:
Új albérletbe költöztünk, olyan a tűzhely, hogy felül gázzal működik, a sütője pedig elektromos. Minden gombról minden feliratot lesúrolta róla, semmi nem látszik. Nem kaptunk hozzá használati utasítást. A márkanevet le tudtuk olvasni, az alapján sikerült megtalálni a típusát, de így sem találunk hozzá sehol se magyar, se angol, se német nyelvű leírást. Szóval full hülyén állok a sütő előtt :D
Múltkor már sütöttem benne pizzát kétszer, át is sült rendesen, de a tészta alja teljesen fehér maradt.
Van rajta bal oldalon 2 gomb. A felsőnél már rájöttem, hogy az a világítást kapcsolja be a sütőben.
Az alsót, ha benyomom, akkor ilyen fura zörgő hangokat kezd el adni. Na erre nem tudok rájönni, hogy mi lehet. Ez volna a légkeverés? Kapcsoljam be legközelebb sütés közben?
Sültcsirkét terveztem mára, de nem tudod, mi is legyen... Nyomjam-e be ezt a zörgős gombot vagy ne? :D
Bocsi, ha nagyon butát kérdeztem, de eddig csak gázsütőt használtam.
Valószínű amikor a pizzát csináltad akkor csak felső sütésre tekerted.
A zörgő hang vagy a grill lesz, vagy a légkeverés.
Mi a márka neve? Hány állása van a sütő gombjának? (azaz Hányat kattan mikor tekered?)
Az előző vagyok ...
És milyen típusú?
Az enyémen a gombok, balról jobbra.
I=idő
II.hőfok
III.légkeverés
IV-V-VI-VII /nem használom/ jelzések vannak rajta, hogy, jobb felső, jobb alsó, bal felső, bal alsó.
A légkeveréses gombon, legfelül 0, eggyel arrébb világítás, lejjebb olvasztás, és 6 órában van a légkeveréses ikon. Én oda szoktam állítani, a többit még nem használtam. Én sem értek nagyon hozzá.
Bosch HSW 185 DBY
De az a baj, hogy még képet sem találok róla a neten, csak egy vaterás hirdetést, amin szintén nem látszanak a gombok feliratai... :(
Magán a műanyag tekerőn rajta vannak a jelek, csak a fém részről vannak lesúrolva. Pl van rajta óra is, amihez 6 gomb tartozik, és fogalmam sincs, mire valók. Mondjuk úgysem használnám arra, hogy beállítsam, mennyi ideig süssön, de azért zavarja a szememet, hogy rossz időt mutat. De ezt már feladtam, hogy beállítsam, most beérném azzal is, ha a sütőt tudnám normálisan használni.
A sütő tekerőjén 10 fokozat van a 11. pedig grillezés. Erről legalább találtam egy papírfecnit, hogy melyik fokozat hány celsius fokra melegíti a sütőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!