Ti milyen hamburgereket? ( lejjebb )
Ti milyen hamburgereket és milyen húspogácsákat szoktatok készíteni ?
Mindent írjatok le hogy mit tesztek bele :D
Darált marhahúshoz hozzá teszek fűszerket (só, bors, fokhagymagranulátum, chili/tabasco, barbecue szósz) + tojást + zsemlemorzsát. Kb. 1 cm vastag húspogácsákat csinálok (amki átmérője megegyezik a felhasznált zsömle átmérőjével). A grillt sütés előtt be szoktam kenni szalonna zsirjával (leszeleh egy két szelet zsirszalonnát és csak ráteszem a grillre melegíteni, hogy felkenje).
A hussal párhuzamosan szoktam a grillen párolni hagymát (ugyan úgy szalonna zsírjával kenem meg a grillt és ki sört öntök a hagymára, hogy jól megpuhuljon). Az így elkészült hagymát majd beleteszem a burgerbe.
Rétegek:
ZSÖMLE TETEJE (kicsit előpirítva a grillen a husi szaftjában)
+
HAGYMA
+
KETCHUP és/vagy MUSTÁR és/vagy BARBECUESZÓSZ (ki hogyan szereti)
+
PARADICSOM SZELET
+
SALÁTA LEVÉL (víztől jól lecsöpögtatve)
+
SAJT (ömlesztett cheddar sajtot szeretjük a legjobban)
+
HÚSPOGÁCSA
+
BACON
+
AVOKÁDÓ (jó érett avokádót használva megkenem a zsömlét, mint ha vaj lenne)
+
ZSÖMLE ALJA (kicsit előpirítva a grillen a husi szaftjában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!