Segítség! Mi annak a tumixnak vagy minek a neve, amitől megint jó lesz a hangom? (lejjebb)
Figyelt kérdés
Szóval...13 éves vagyok, és énekelni fogok az évzárón, és ma voltunk oszálykiránduláson, és elfelejtettem , hogy "vigyáznom" kell a hangomra, erre én teli torokból, üvöltöttem, sipákoltam a "lovagi tornán"...és egy kicsit berekedtem... És az egyik barátnőm mondta, hogy valami turmixféle jó erre...És ezt szeretném megtudni, és ha lehet a receptjét is! Bocsio hogy össze vissza fogalmaztam...2011. jún. 10. 21:55
1/5 anonim válasza:
Hát igazából asszem nyers tojás van benne, nem javaslom. Egyél inkább mézet, meg pihentesd. Jobb, mint esetleg egy szalmonella.
Amúgy én azt vettem észre, hogy ha már beszélni sem tudok, énekelni még simán. Főleg, mikor a sok énekléstől rekedek be. :D
2/5 anonim válasza:
Kololy énekesek kalciuminjekciót adatnak be maguknak fellépés előtt, mert attól jobb lesz a hangjuk. Elég gyorsan hat. Egyél sok kalciumot.
4/5 anonim válasza:
ha ez a kalciumos igaz, nem kell megszúratni magadat,csak írasd fel a házidokival az inekciót.egy ampullával megiszol fellépés előtt. semmi íze nincs, olyan, mint a víz.
én napallergiára iszom, mielőtt hosszabb időre kimegyek napra.
énekelni viszont nem tudok kalciummal sem :)))
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat... :-)
2011. jún. 14. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!