Hogy kell piritott zsemlekockát csinálni?
Figyelt kérdés
olyat, mint pl éttermekben adnak krémleves mellé (ahhoz akarom). de piritoban a közepe puha marad, olajon meg tiszta olajos lesz. ott tiszta száraz, és kemémy a belseje is.2012. máj. 10. 18:41
1/4 anonim válasza:
Apró kockára vágod a kenyeret. Hagyod száradni egy tepsibe terítve min.1 napig. Száraz (teflon) serpenyőben megpirítod.
2/4 anonim válasza:
Apró kockákra vágod a kenyeret. 1-2 nap kint hagyod az asztalon,szabad levegőn, hogy száradjon, utána bedugod sütőbe tepsibe, mindenféle zsiradék egyebek nélkül, és pirosra sütöd.
3/4 A kérdező kommentje:
kösziii :))
2012. máj. 10. 19:36
4/4 anonim válasza:
Fehér kenyeret mindkét oldalán megkenem fűszeres vízzel (1-2 gerezd préselt fokhagyma, 1 kk vegeta 1 dl vízben), és félreteszem egy órára szikkadni. Ezután felkockázom, és alufóliával bélelt tepsibe borítom, 200 fokos sütőben halvány pirosas-barnára megpirítom. Isteni, többet kell csinálni, mert tálalásig is erősen fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!