Körülbelül hány Ft-ból lehet ma kihozni egy főre a napi étkezést (reggeli-ebéd-vacsora)?
Figyelt kérdés
Nem víz/kenyér/puliszka/paprikás krumplira és nem is Beluga kaviárra, vagy szarvasgomba pörköltre gondoltam. Egy átlagos házi koszt-jellegű normális, napi étkezésre (nem diétásra), ami tartalmaz annyi Kcal-t, hogy lehessen mellette napi 8 órát dolgoznia egy felnőtt embernek, aki mondjuk nem 45-50 kg, de nem is 160 kg.2012. máj. 7. 19:20
21/23 win válasza:
kb 7 éve voltam olyan helyzetben (sajnos) hogy ki kellett jönnöm 10-12 ezerből . és sikerült. Mert meg akartam tartani a házamat.
Kell lennie egy célnak és menni fog... :)
22/23 anonim válasza:
Hát igen, főzés sokkal olcsóbb. Nem kerül 6000be egy ebéd 4 főre. Pláne azért hülyeség a 6000 mert akkor inkább menjen a család egy olcsó kifőzdébe, ami 700-1000 Ft / fő. De amúgy ennél csak olcsóbb lehet ha otthon főzök.
23/23 anonim válasza:
Szia! Mi 6-an vagyunk, 2 felnőtt és 4 gyermek, és a havonta az élelmiszerre, tisztálkodási- és takarító szerekre az elmúlt évben átlagosan kb 140 ezret költöttünk. (Vezetek költségvetést, és ezt a 3 kategóriát egy kalap alá veszem, mert macerás lenne külön számolgatni). Az élelmiszer az, amin sohasem spórolunk. Inkább megveszem a drágább, jobb minőségű kaját, minthogy silány vackokat együnk. Ritkán veszünk kész ételt, a feleségem főz, a kenyeret is ő süti (saját őrlésű tönköly búzából), időnként felvágottat, májkrémet is csinál stb. Aránylag keveset nasizunk, gyümölcs mindig van itthon, a pisztácia, kesu dió is asztalra kerül időnként. És simán kijövünk havi 140-ből, amibe nem csak a kaja fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!