Kb. mennyibe kerül egy napi kajád?
Úh én most nagyon sokból...Elkezdtem újra kicsit komolyabban eljárni gyúrni, és hát elég gyilkos az étrend, napi legalább 60-70 DEKA csak húst kell megennem, e mellé még a köretek, zöldségek, gyümölcsök, ilyen-olyan táplálék-kiegészítők...
Úgy, hogy hét közben a munkahelyem körül ebédelek, hétvégén meg legalább egy este befigyel valami étterem, átlagban szerintem napi 4-5ezer forintra jön ki :S Sok nagyon. És ez csak nekem, a barátnőmet akkor még nem számoltam, akinek mondjuk nem én fizetem a kajáját de néha esszük ugyanazt meg hát egy háztartás...
huu hát ez nagyon változó de kb úgy 500-600ft körül
attól fögg hogy mennyire vagyok szorult helyzetbe
mert ha nincs sok pénz akkor tésztát kifőzök egyik nap lekváros másik nap diós/mákos vagy zöldség paradicsomszószos, sajtos tejfölös
paprikáskrumpli, rakottkrumpli
lencsefőzelék 2 napra főtt tojással vagy sült virslivel
vagy rizs főtt tojással, fasírttal
de ha van pénzem akkor megy a hal, csirke jobb minőségű zöldsége stb stb
Nekem a reggel 180,-, az ebéd meg olyan 560,- körül szokott lenni egy átlagos munkanapon.
Ha még itthon eszek valamit, az két főtt tojás, nem tudom, annak mennyi az ára. :)
ma 12:27
Ennem kell, sokat és tartalmasan, azoktól amiket Ti itt kiírtatok hogy miket esztek 5-600 forintból sajnos nem épül az izom, azok nekem annyit érnek mintha az autó tankjába belepisilnél és azzal próbálnál menni. Semmit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!