1/2 anonim válasza:
lehet, én feloldanám kevés alkoholban (magas alkoholtartalmúban pl vodka), hogy egy sűrítményt kapjak, de ha egy kis darabot meglangyosítasz/lágyítasz azt is begyúrhatod a porral, ez nehezebb lesz
lényeg, hogy mindenképpen mindig csak egy keveset színezz erősebbre, apránként és ahhoz adagold az alapszínt (fehéret v. világosabbat)
2/2 anonim válasza:
Lehet. A port és a zselés színezőket pont azért szokták ajánlani, mert az nem változtatja meg a marcipán állagát, formázhatóságát, úgy, minta folyékony színező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!