Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Príma Konyha magazinra van...

Príma Konyha magazinra van itt valaki előfizetve?

Figyelt kérdés
Mikor szokták kivinni? Csak én nem kaptam még meg???
2012. máj. 1. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Még én sem kaptam meg. Pénteken már volt a boltokban és az újságárusoknál. Nagyon sokszor volt már,hogy aboltokban előbb volt mint a postaládámban..
2012. máj. 1. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha ezt tudom akkor nem fizetek rá elő. De most kicsit azért megnyugodtam h nem elszúrtak valamit, mert am ez lenne az első ami jön. És mennyit szokott késni?
2012. máj. 1. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen változo vagy 1-2 nap. Tavaly fizetem elő rá .Aztán már pont ilyen okok miatt nem akartam. De amikor lejárt a férjem újra előfizetett nekem. Meglepinek szánta. Nekem az is furcsa,hogy többször láttam ilyen olyan termék mintákat az újsághoz csomagolva ,a boltokban újságosnál. Én mint előfizető nem kaptam. / Ezt nem azért irom mert irigy vagyok,csak szerintem pont az előfizetőknek járna ajándék..
2012. máj. 1. 19:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen. Az előfizetőknek szoktak ajándékot adni (mondjuk én mióta veszem nem láttam boltba sem ajándékot mellé, mondjuk lehet hozzánk olyan nem is jön mert kisváros). Meg ők előbb meg szokták kapni minth a boltba kerülne. Nah ha lejárt az egy év akkor sztem én lemondom a fenébe. Mien már ez h már az első számot sem küldik időben?? Remélem holnap megkapom.
2012. máj. 1. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Mind1. Azért jó ezeket tudni. Köszönöm h válaszoltál
2012. máj. 1. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!