Ha a telefonomon (t-mobile) nincs előfizetve internet de van rajta wifi akkor miért jön be az m. facebook? A 0. facebook miért nem jön be? Ezért most vesz le pénzt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 19:16
1/4 anonim válasza:
Mert ha elolvasnád a T-mobile oldalán a facebook zero felhasználási feltételeit akkor ott van írva, hogy wifin nem jön be. Meg egyáltalán wifin miért akarna bárki is egy korlátozott oldalt nézni, amikor azt nézhet amit akar?
2/4 A kérdező kommentje:
És akkor ezért most mennyit von le?? kb 10 percet voltam fent? én azt hittem hogy wifin minden ingyenes
2012. ápr. 19. 19:29
3/4 anonim válasza:
Inkább add el a telefonod és vegyél egy nokia 3310-est, azzal nem lesz problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!