2 hónapja lejárt chipstől lehet bajom?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 18:08
1/7 anonim válasza:
Én megettem múltkor 2-3 napja egy félbeharapott szaloncukrot az íróasztal alatt találtam. Aztán nagyon fájt a hasam. Inkább ne edd meg.
2/7 anonim válasza:
ne edd meg de ha már megetted akkor se lesz semmi bajopd, hisz nincs benne annyira romlandó anyag se húsféle, se tejtermék
3/7 anonim válasza:
Szerintem semmi. Megromlani nem nagyon tud, inkább az lehet a baj, hogy a szavidő után már nem olyan ropogós esetleg, kevésbé intenzív az íze, stb.
5/7 anonim válasza:
Az ég világon semmi bajod nem lesz tőle. Nem tejtermék, vagy húsféle, ami megromlana benne. Max. annyi lehet a baja, hogy már nem olyan ropogós, de talán még az sem.
Mi boltos család vagyunk, kiskorom óta megkapom a lejárt dolgokat és még SOHA SEMMITŐL nem lett semmi bajom.
6/7 anonim válasza:
félbeharapott szaloncukrot az íróasztal alatt találtam. Az nem félbeharapott volt,hanem félig elhordták a csótányok,hangyák.Biztos hogy attól fájt??
Nyugodtan megeheted,csak az élvezeti értéke nem garantált.
7/7 anonim válasza:
2 hónappal a szavatossága után semmit nem fogsz észre venni. tesóm multkor 1év 2hónapja lejárt chiot talált nálam a szekrényben, megette és azt mondta nem érzett rajta semmit. és semmi baja sem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!