Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám leküzdeni a...

Hogyan tudnám leküzdeni a paprikafóbiám?

Figyelt kérdés
Apró gyerekkorom óta utálom a paprikát. Az idő múlásával ez fokozódott, annyira, hogy konkrétan mondhatni, félek tőle. Hozzáérni, megszagolni... Ráadásul ha a közelemben van azonnal hányinger fog el. Mit csináljak? Hogyan győzzem le ezt a fóbiát?

2012. ápr. 30. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz.
2012. ápr. 30. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Miért érzed úgy, hogy a paparikafóbia bárhogy is befolyásolja az életed?Eddig is meg voltál nélküle,nem?

Kerüld el messziről és kész.Számomra is van egy csomó hányingert keltő étel és dolog,így elkerülöm őket.

2012. ápr. 30. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:

lehet, hogy gyerekkorodban csípett?

vagy az epéseknek nehéz a héja

volták tőle beteg, vagy csak összekapcsolódott egy rossz élménnyel?

(Egyik kolléganőm gyerekkorában majdnem belefulladt a tóba, és amikor kihúzták látott egy halat. Azóta ha halat lát, rohamot kap. még olajoshalat sem lehetett enni előtte.)

2012. ápr. 30. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:

homeopátia a gyógyszere. egyél meg belőle egy valaggal, aztán elmúlik a fóbiád.

hasonlót a hasonlóval gyógyítás..

2012. máj. 1. 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:
a tériszonnyal küzdőket is ejtőernyős ugrással gyógyítják...:)
2012. máj. 1. 08:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért, mert mások furcsának, hülyének tartanak emiatt. Próbáltam már megkóstolni, de majdnem kihánytam, sokáig émelyegtem utána.
2012. máj. 1. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
nem baj, van élet a paprikán túl is.az én lányom sem ette meg kiskorában sem, és felnőttként sem eszi meg.bár nála nem fóbia, egyszerűen nem szerette meg...remélem azért az őrölt pirospaprikával ételbe főzve nincs gondod.
2012. máj. 1. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ez marha érdekes, a barátom ugyanígy van az uborkával. Nem mondhatom ki a nevét sem, nem fogja meg még becsomagolva sem, és ha meglátja ki ül az arcára a megvetés. Undorodik tőle. Ha rájössz a megoldásra, írd meg légyszi :)
2012. máj. 2. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!