Hogyan tudnám leküzdeni a paprikafóbiám?
Figyelt kérdés
Apró gyerekkorom óta utálom a paprikát. Az idő múlásával ez fokozódott, annyira, hogy konkrétan mondhatni, félek tőle. Hozzáérni, megszagolni... Ráadásul ha a közelemben van azonnal hányinger fog el. Mit csináljak? Hogyan győzzem le ezt a fóbiát?2012. ápr. 30. 22:32
2/8 anonim válasza:
Miért érzed úgy, hogy a paparikafóbia bárhogy is befolyásolja az életed?Eddig is meg voltál nélküle,nem?
Kerüld el messziről és kész.Számomra is van egy csomó hányingert keltő étel és dolog,így elkerülöm őket.
3/8 anonim válasza:
lehet, hogy gyerekkorodban csípett?
vagy az epéseknek nehéz a héja
volták tőle beteg, vagy csak összekapcsolódott egy rossz élménnyel?
(Egyik kolléganőm gyerekkorában majdnem belefulladt a tóba, és amikor kihúzták látott egy halat. Azóta ha halat lát, rohamot kap. még olajoshalat sem lehetett enni előtte.)
4/8 anonim válasza:
homeopátia a gyógyszere. egyél meg belőle egy valaggal, aztán elmúlik a fóbiád.
hasonlót a hasonlóval gyógyítás..
5/8 anonim válasza:
a tériszonnyal küzdőket is ejtőernyős ugrással gyógyítják...:)
6/8 A kérdező kommentje:
Azért, mert mások furcsának, hülyének tartanak emiatt. Próbáltam már megkóstolni, de majdnem kihánytam, sokáig émelyegtem utána.
2012. máj. 1. 09:45
7/8 anonim válasza:
nem baj, van élet a paprikán túl is.az én lányom sem ette meg kiskorában sem, és felnőttként sem eszi meg.bár nála nem fóbia, egyszerűen nem szerette meg...remélem azért az őrölt pirospaprikával ételbe főzve nincs gondod.
8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, ez marha érdekes, a barátom ugyanígy van az uborkával. Nem mondhatom ki a nevét sem, nem fogja meg még becsomagolva sem, és ha meglátja ki ül az arcára a megvetés. Undorodik tőle. Ha rájössz a megoldásra, írd meg légyszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!