Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mikor? Hogyan? és Miért?

Mikor? Hogyan? és Miért?

Figyelt kérdés
Terjedt el az h mindent amivel be lehet vonni egy tortát fondannak hívnak. A fondan és a marcipán teljesen más?? Akkor mégis miért??
2012. ápr. 29. 23:28
 1/4 anonim válasza:
A fondant speciálisan lehűtött cukorszirup, míg a marcipán porcukor és mandulabél finomra darálva. Gondolom az előbbi olcsóbb és nem osztja meg a marcipánt kedvelő és nem kedvelőket.
2012. ápr. 30. 02:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
De a fondan egy folyékony bevonó máz és a marcipán nyujtható. Tehát közel nem ugyan az. Mégis mindenre azt mondják h fondan
2012. ápr. 30. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazából minden cukormáz alapú bevonatot lehet fondannak hívni.
2012. ápr. 30. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
De mégis miért??? A fondan az egy teljesen más dolog. A fondan az fondan nem pedig marcipán v bármi más bevonó massza. Egyáltalán nem ugyan az és nem összekeverendő. Mégsem tesznek az emberek különbséget a kettő között.
2012. ápr. 30. 15:20

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!