Ha ledarálnám az árpagyöngyöt (gerslit) akkor tudnék belőle olyan kását főzni mint zabpehelyből?
Figyelt kérdés
Mikor csak simán próbáltam megfőzni az árpát akkor 40 perc után is kemény maradt és nagyon nem ízlett.2012. ápr. 20. 19:46
1/4 anonim válasza:
Nem olyan lenne, mint a zabpehelyből főzött, inkább a kukorica darához hasonlítanám az állagát, és a keménységét.
2/4 A kérdező kommentje:
Az is jó,szeretem a kukoricadarát is :D Köszönöm a válaszodat! :)
2012. ápr. 20. 20:13
3/4 anonim válasza:
Áztasd be, ha egyben főzöd, előző nap!
Régebben a rizst is áztattuk, csak már el van felejtve.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,majd kipróbálom! :)
2012. ápr. 20. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!