A "Sir Morton" teák milyen minőségűnek mondhatóak?
Figyelt kérdés
vettem egy doboz Sir Morton teát, le volt akciózva 175 ft-ra, nem tudom ha ismeritek, ez milyen minőségűnek mondható, jó márka, híres vagy gagyibb, mert én még sosem hallottam még róla. látom árusít több fajta teát is.2009. jún. 20. 16:10
1/19 anonim válasza:
Hát...anyám szereti, de anyám a pót kávét is szereti :)
Én személy szerint Millfordot és a szálas teákat részesítem előnyben! ;)
2/19 A kérdező kommentje:
köszi:) de milyen az a "pót kv"?
2009. jún. 20. 17:18
3/19 anonim válasza:
A Sir Morton szerintem gagyi fajta, de nekem ízlik, mert elég erős, fekete és én angolosan iszom a teát, tejjel, ahhoz meg ilyen kell.
4/19 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy gagyi, de egy Milfodal fel sem ér! Én is azt kedvelem jobban, csak a családom iszik ilyet, asszem a lila színűt!
5/19 anonim válasza:
Valóban nem egy nagy szám, pl a Lipton-t meg sem közelíti. De jobb híján meg lehet inni.
6/19 anonim válasza:
Nagyon nem szeretem!! Mindent összefog a fekete színével, és az íze sem jó, akárhogy ízesítem. Ha kihűlt, akkor meg még rosszabb!
7/19 anonim válasza:
Szerintem finom és egyáltalán nem fog össze semmit!
8/19 anonim válasza:
Nem olyan gagyi, mint almilyen olcsó.
A Garzon nem túl jó, az Earl Grey szerintem finom, megéri az árát.
A Ceylon nem olyan jellegzetes ízű mint amit én elvártam volna tőle, de nem rossz.
Nálam ez a "mindennapi" tea fajta, ha jobbat akarok Twinings-ot iszom.
9/19 anonim válasza:
Hogy milyen az a "pót kv" ? Javarészt cikóriából készül, nem pedig kávébabból...
"A pótkávé meg az alkoholmentes sör az első lépések a guminő felé..." :)
10/19 anonim válasza:
ha lehetne venni én azt venném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!