Melyik joghurt márka számít jó minőségűnek?
Figyelt kérdés
Pár napja feltettem egy kérdés és jó páran ellenezték,főleg a Danoninot... És azt is írták,hogy inkább valami jobb minőségű joghurtot adjak neki.Én eddig azt hittem hogy a Danone jónak számít,de ha nem akkor szerintetek melyik jó!?2010. márc. 14. 21:20
1/7 anonim válasza:
Szerintem a Danone tökéletes. Jogobellát szoktam még néha de azt nem is szereti annyira a babám.
2/7 anonim válasza:
Én is a Danone-t veszem, vagy Activiát.
3/7 anonim válasza:
olvasd el a csomagoláson, mi van benne, és látni fogod.
a gyümölcsjoghurtok televannak cukorral, színezékekkel. jobban jársz, ha te magad turmixolod le a gyümölcsöt, ha már a baba elég nagy hozzá.
4/7 anonim válasza:
feltéve, ha azt megeszi. a fiam nem ette. én is danone-t veszek neki, és tény, h nem túl szimpi dolgok vannak benne, de mivel nem eszik sem édességet, sem semmi cukrosat, hát én ezt megengedem neki.
5/7 anonim válasza:
Állítólag az Aktívia a jó,de abból csak a sima natúr. Ez az egy amiben nincs semmi káros.
6/7 anonim válasza:
Tejérzékeny babának van joghurt?
7/7 anonim válasza:
A Spar-ban lehet venni saját márkás laktóz menteset, és még finom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!