Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek így sikerül hízni?

Szerintetek így sikerül hízni?

Figyelt kérdés

Egészségügyi okokból kellene híznom, alacsony a testzsír%-om állítólag-> nincs menstruációm sem egy ideje, hízni szeretnék : 168 cm 48 kilós lány vagyok.

Ma ezt ettem:

fél7kor másfél szelet fehér vajas kenőmájas, uborkás kenyér+kakaó

11kor: 2 szelet kenőmájas kenyér +kakaó

15kor: 1 tányér pörkölt

+ettem egy kindercsokit.

nem tudom eszek e még ma.

ez kb hány kalória lehet? ma már sokat ettem, ahhoz képest amennyit szoktam

2012. ápr. 14. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Pont este kéne enni valami kalória dúsat te szerencsés /nekem pont az ellentéte a problémám /. Ha ehetnék, ennék este jó cukros tejbegrizt, tejberizst, zsiros kenyeret hagymával, főtt ételeket, szalonnát, tojást, sonkát,sok kenyeret - nem szeleteset - kolbászt, igazi vajat, és még sok ilyen számomra bűnös ételeket. Álom -Álom.
2012. ápr. 14. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Hasonló alkattal rendelkezem(166/45!), bár sose maradt ki emiatt a vérzésem. Annyit mondhatok, hogy ez a menü még a közelében sincs a 2000 kalóriának. :(

Tudom, nehéz összeszedni annyit. Nézz kalóriatáblázatot a neten, amiből megtudhatod, hogy miket érdemes nagyobb mennyiségben fogyasztanod. Akkor sem árt nasizni valamit, ha nem érzed magad éhesnek. A lényeg, hogy táguljon a gyomrod. A hízókúra sok odafigyelést igényel, ha valóban eredményesen akarod csinálni. Néhány tipp:

-Reggel mindenképpen egyél (ezt meg is tetted, látom)

-Fogyassz gyümölcsöt is, esetleg készíts 10óraira gyümölcssalátát(banán, dió, méz mindenképpen legyen benne!)

-Sok folyadékot kell inni, de ez ne mindig víz legyen. A kakó, a tej, a gyümölcslevek nagyon jók, mert azokban is vannak burkolt kalóriák(nem leszel tele tőlük, mégis bevittél egy csomó kcal-t)

-Szedj vitamint

-Nézegess színes szakácskönyveket, ha nem vagy éhes, de ideje lenne enni.(nekem mindig meghozza az étvágyam)

-Sportolj

-Naponta 5-7 alkalommal mindenképpen egyél valamit(gesztenyepüré, mézbe dobált dió, csoki, szendvicsek(amikbe több felvágottat teszel), stb.)

Pár nap alatt rá lehet szokni, és már akkor is nyúlsz a kajáért, ha nem vagy éhes. Agyban kell ezt elhatározni.(biztos vicces ez a ducibbaknak, de mint a mellékelt ábra mutatja, nekünk sem könnyebb a helyzetünk.)

A lényeg, hogy eléggé kitáguljon ahhoz a gyomrod, hogy mindig kívánd a kaját.

Sok sikert!

19L

2012. ápr. 14. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Ennyitől nem fogsz hízni.

Én.

- R fél szelet sajtos kenyér, virsli, mustár, 2 dl tejeskv

- T egy csokijégrém

- E zöldbabfőzelék, 1 nagy fasírt, 1 zserbó

- U 2 zserbó

- V kakaós csiga, v tepertős melegszenya

- Uv. olajos mag, v túró rudi, és 2 dl mézes tej/kakaó

Egyébként

- napi 5-6 kaja - ebből három nagyobb (R-E-V), és három kisebb

- lefekvés előtt feltétlenül kaja (könnyű, de kalóriás, pl. mag, keksz, mézes tej)

- kalóriás gyümölcsök - banán, sok olajos mag (1 zacsi 600 kcal)

- kevés kalóriás kaját (pl. alma, körte, főzelékek) dúsítani mézzel, magvakkal, sajttal, tejszínnel, stb.)

- zsírosabb tejtermékek

- víz helyett tejes italok, gyümölcslevek

- péksütik, édességek - persze csak módjával, nem beteg akarsz lenni

- és kaja, kaja, kaja, fullig!

2012. ápr. 14. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, aki felír neked táplálékkiegészítő italt, reggeli, ebéd, vacsora után bedobsz egyet, már +300 kalória (italonként). Nagyanyám itta mindig, mert betegség miatt lesoványodott, ez segített neki.
2012. ápr. 14. 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:
kitalálom, 18 éves vagy:"D
2012. ápr. 14. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!