Mert végül is igazi csirkéből készül, szóval nem egyenlő mondjuk a mekis hamburgerrel.
A másik kérdésem pedig az, hogy szerintetek miért borsozzák - fűszerezik ennyire túl a csirkét? Talán már nem olyan jó minőségű és ezzel akarják elfedni?
2012. ápr. 14. 10:15
1/7 anonim válasza:
Gondolom azért mert fagyasztva tárolják és elmegy az íze.
2012. ápr. 14. 10:26
2/7 anonim válasza:
Szintem nincs túlfűszerezve. Én imádom, és nem érdekel, hogy mű vagy nem mű-
2012. ápr. 14. 10:35
3/7 anonim válasza:
A mekis hamiról nem tudok, soha nem voltam még mekiben, de a BK -s whopper isteni, és abban szerintem semmi mű nincs :)
2012. ápr. 14. 10:41
4/7 anonim válasza:
a KFC 'védjegye', hogy csípősen készítik a csirkét
nekem nincs túlfűszerezve (több országban is ettem már KFC-ben, nekem mindenütt egyforma) - de ízlések és pofonok
2012. ápr. 14. 10:48
5/7 anonim válasza:
Én sem tapasztaltam a túlfűszerezést. Bár ez nem olyan műkaja mint a mekis burgerek meg az egyéb nem tudom micsodák. Egyébként maximum attól mű hogy a csirkét fel hizlalják mindenféle táppal és úgy ölik le őket, maximum ez az ami mű benne. Egy ismerősöm megcsinálta azt hogy vett csirkét, hazavitte szétbontotta és megnézte a különbséget a házi rántott csirkehús és a KFC-s húst is hogy mi a különbség ízre és kinézetre is. A fűszerezésen kívül nem volt túl nagy a különbsége. Ez a gyorséttermi kaja még mindig ehetőbb mint a mekis műanyag ételek.
2012. ápr. 14. 11:10
6/7 anonim válasza:
A fagyasztás miatt lehet a fűszerezés,mint ahogy írták de ez is változó, a BK-s whoppert meg meg nem enném többet, ízetlen fos, legalábbis nekem.
2012. ápr. 14. 12:05
7/7 anonim válasza:
A fagyasztás?De hiszen minden ember fagyasztott húsból otthon ételeket.Egy vasárnapi ebédre is anyuka elővesz a fagyasztóból egy egész csirkét és megsüti , fűszerezi , ízesíti.Miért lenne műkaja?
Nagyon kevés embernek van lehetősége az egyből levágott állatot fogyasztania.Még a gazdagok között is ritka.
Egyébként a Mekibe nem akármilyen krumpli kerül.Van 1 magyar termesztő aki a mekinek szállítja a krumplit és különleges bánásmódnak részesítik a palántákat , odafigyelnek rá , agyon vitaminozzák , sok tápanyaggal látják el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!