Miért van halíze?
Figyelt kérdés
Tegnap kentem magamnak zsíroskenyeret, megszórtam nagyon kicsit delikáttal és szeleteltem rá kígyóubit. Soha nem csináltam még ilyet. Meglepődve vettem észre, hogy halíze van. Az esetet annak tudtam be, hogy talán mást is ettem/ittam ezért csapott be az ízérzékelőm. Ma ismét megcsináltam, és ugyanazt tapasztaltam! Valaki tapasztalt hasonlót? Miért van ez?2012. ápr. 13. 16:23
1/6 anonim válasza:
Kóstóld meg külön-külön mindegyiket, hogy melyiknek van ilyen íze, talán a malacot etették olyan táppal? Uborkának szerintem nem lehet, delikátot meg jobb ha nem eszel.
2/6 anonim válasza:
Ha nem a delikát a "ludas", akkor az lehet, hogy a raktárban a zsírt és a fagyasztott halat tartották egy hűtőben.
3/6 anonim válasza:
Létezik ilyen,hogy az íz érzékelő becsap,de szerintem nem egymás után ugyan az az étellel történik.
Szerintem is valami a zsírral van.
4/6 anonim válasza:
Ha bolti zsír,abban minden vacak lehet. A delikátot pedig ne használd,mert tele van adalékanyagokkal. Természetes fűszereksókkal jobbak,és nem is drágábbak.
5/6 anonim válasza:
az ubit érzed hal ízűnek.
Legalábbis ma ettem 2x májkrémes kiflit, ugyan azzal a májkrémmel, csak az egyikbe tettem kígyó ubit.
Az ubisnak bizony enyhe hal íze volt, és ahogy ettem éreztem azt a jellegzetes horgásztó illatot is. :o
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!