Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha nem laktózérzékenység,...

Ha nem laktózérzékenység, akkor mi?

Figyelt kérdés
Kb. egy éve felpuffadok, hasigörcsöm van és hasmenésem is ha tejeset eszem iszom. Most voltam laktózintolerancia vizsgálaton, de nem arra vagyok allergiás. Akkor mi másra? tejfehérjéhez már túl idős lennék.
2012. ápr. 13. 10:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sima epeelégtelenség. nézesd meg az epédet
2012. ápr. 13. 10:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne neves ki ,de a férjemmel végig csináltuk a laktoz allergia vizsgálatokat . és végül az derült ki,hogy liszt érzékeny .

A férjem most 37 éves -35 éves korában derült ki.

2012. ápr. 13. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Tejcukor érzékenységed is lehet, nem csak tejfehérje. Arra nem néztek?
2012. ápr. 13. 10:44
 4/11 A kérdező kommentje:
tecukor=laktóz... A lisztes is eszembe jutott már, csak annyi a gáz, hogy mutlkor tejszinhabot tettem kávéba félóra mulva már kijött belőlem...
2012. ápr. 13. 11:26
 5/11 anonim ***** válasza:
" válaszoló vagyok . A lisztes másnap is ki jöhet :
2012. ápr. 13. 11:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű: akkor ne egyél tejeset. Én 14 évig köhögtem a tejtől, mióta nem iszom, azóta nem. A tehéntej nem az emberi fajnak való, hanem a bocinak, és neki is csak addig, amíg el nem éri a születési súlya háromszorosát. Bővebben a Weixl-Várhegyi Lászlóval készült interjúban itt:

[link]

2012. ápr. 13. 11:42
 7/11 anonim ***** válasza:

6/6. Ez hülyeség. Így akar az illető hírnévre tenni szert.

Évszázadok óta tehéntejet isznak az emberek,és egészségesek maradnak tőle. A mai 60-70 évesek,sokszor napi 2 litert is megisznak.

Az epédet nézesd meg,mert az is okozhat ilyen tüneteket.

2012. ápr. 13. 11:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Na és most mivan... 8kor itatták emg velem a löttyöt kb másfél órája megy a hasam... most akkor mi a helyzet? ma egy péksüteményt ettem
2012. ápr. 13. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:
epe. mondjuk itt egy páran
2012. ápr. 13. 18:47
 10/11 anonim ***** válasza:

"8kor itatták emg velem a löttyöt"

Mi az, hogy megitatták? Erőszakkal belédtöltötték? Ha nem, akkor miért kínzod magad? Szeretsz szenvedni? Komolyan elgondolkodom néha az emberi fajon... Sokszor még a saját hibájukból sem tanulnak, és megismétlik újra meg újra... meg újra.

2012. ápr. 16. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!