Miert olyan meno monster energyt inni?
Figyelt kérdés
Nekem jo a watt a burn a bomba sz*R izu a redbull de nem ertem mi lehet jo a monsterban2012. márc. 27. 23:39
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
Én személy szerint útálom mert nem ízlik. Inkább burn, watt de még a hell is jobb, pedig azért sem vagyok oda annyira
13/18 anonim válasza:
EGy beképzelt pics@ is azt itta, amikor utcán leszólítottam ismerkedési céllal, persze rögtön láttam rajta, hogy egy buta liba, olyan menőnek hitte magát, mert ő MOnstert iszik.
Szánalmasak! :DD
14/18 A kérdező kommentje:
Thx. a valaszokert szal. ha jol ertem a monster inkabb "Meno" mintsem jo amit en is igy hiszek :D
2012. márc. 30. 08:43
15/18 anonim válasza:
A Burn kimondottan finom,könnyed tiszta gyümölcsös íz de nem sziruposan erőteljes és nincs gyerekfogkrém mellékíze mint a Monsternak.Monsterben egyet értékeltem:hogy félliteres így nem marad szomjas utána az ember.Mostanában mindet hanyagolom mert rendszeresen inni káros.Rákot okozhatnak a Nátrium-benzoát miatt többek között.Persze a mai élelmiszeripari adalékok szinte mindegyike káros valamilyen szinten úgyhogy...
16/18 anonim válasza:
Én a Monstert nem "divatozásból" iszom, hanem mert nekem ízlik. Nem járkálok Monsterral mindenhova, itthon leülök a gép elé, és megiszom. Amúgy meg nekem tök mind 1 h milyen fajta/márka, csak finom legyen. Van mikor a 100ft-os német márkájú energiaitalt is megiszom, ha az van:D Szal csak annyi, h van aki nem menőzésből issza, hanem ízlik neki:DD
17/18 anonim válasza:
Szerintem Magyarországon azért lett ilyen elterjedt először, mert viszonylag olcsó is, fél literes és a doboza eléggé feltünő. Ízre nekem bejön, de volt szerencsém inni eredeti amerikait , és az amerikai zöld Monster köszönőviszonyban sincs ízben az itthonival, ugyanis sokkal finomabb, nem beszélve a többi ízről amik itthon nem kaphatóak sajnos. Amikor én iszom akkor leginkább a hatás+ízéért és nem menőzésből
18/18 anonim válasza:
nekem a monster nem izlik nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!