Miert olyan meno monster energyt inni?
Figyelt kérdés
Nekem jo a watt a burn a bomba sz*R izu a redbull de nem ertem mi lehet jo a monsterban2012. márc. 27. 23:39
1/18 anonim válasza:
Felkapták, ez a menő, ennyi. Én inkább Red Bull-t veszek, ha nagyon energiaitalra van szükségem.
2/18 anonim válasza:
Mert nagy, színes, figyelemfelkeltő doboza van. És mert nem a legolcsóbbak közé tartozik.
3/18 anonim válasza:
Mert divatmajmok. Amúgy én is szeretem, de ugyanúgy megvagyok a Bombával, vagy a Hell-el mondjuk. A Red Bull fos. Okádék íze van és drága.
4/18 anonim válasza:
Mert az a Ken Block menősködik a szar kocsijával egy sort amin van egy nagy Monster matrica aztán a sok hülye gyerek vedeli emiatt azt hiszik menők lesznek ezzel ők is.
( Szar Ken Block-ot a Zaporozsec-mal odeb*sznám driftbe simán)
5/18 anonim válasza:
Szerintem meg a Monsternak gyerekfogkrém íze van,sokkal jobban ízlik nekem a Burn vagy a Red Bull csak azok meg drágábbak.Amúgy mindegyik káros.
6/18 anonim válasza:
7/18 anonim válasza:
Azért, amiért minden sz@rból divatot csinálnak. A nyáj meg szorgalmasan besz.pj@. Közben még mérgezi is a szervezetét. :D
8/18 anonim válasza:
Én már azt sem értem, hogy miért menő energiaitalt inni :D Aki fáradt aludjon, aki meg nem fáradt az meg megint minek issza.
10/18 anonim válasza:
Kérdező bocs a offért, de muszáj itt valakitől megkérdeznem.
Mi a véleményetek arról hogy 10-11 éves gyerekek minden nap több dobozzal vedelnek energiaitalt? Hiába mondjuk nekik hogy káros. Nem hiszik el csak nevetnek.
A gyerekem osztálytársairól van szó. Nagyon menőnek képzeli ezzel magukat. Még szerencse hogy az enyém nem meri megkóstolni sem.
Segítenétek mit mondjunk nekik, mit okoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!