Mivel eszitek a bundás kenyeret?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 12:01
12/33 anonim válasza:
sajt, fokhagyma és ha van akkor paradicsommal
15/33 A kérdező kommentje:
oké 67 %, ezt a poént már lelőtték előtted
2012. márc. 27. 12:35
16/33 anonim válasza:
Ritkán majonézzel vagy fokhagymával. Gyakrabban, csak magában és teával természetesen :)
17/33 anonim válasza:
mi főzelékekhez szoktuk enni kísérőnek, pl. spenóthoz. (tudom, hogy sokan nem szeretik, de nagyon finom így)
18/33 anonim válasza:
Ketchuppal vagy majonézzel (vagy mindkettővel), fokhagymás tejföllel, néha kis sajttal vagy üresen, ilyenkor kis lilahagyma meg paradicsom is kerül mellé. De kipróbáltam már szilvalekvárral, és barackbefőttel is.. :D Kakaót vagy teát iszom hozzá.
19/33 anonim válasza:
lehet hogy fura és undorítónak tűnik, de cukorral/mézzel a legfinomabb szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!