Nem értem én se, pláne, hogy a szentjánoskenyérfa-liszt lehet, hogy alergén anyag. Megmagyarázná valaki? Kis referencia:
(Előző vagyok)
Bár az igaz, hogy a kakaópor meg koffein tartalmú. Szóval inkább annyit lehet elmondani, hogy egyik így a másik meg úgy nem a legszerencsésebb választás.
Szia!
Bocsi, hogy 3 évvel később írok, de most láttam meg a kérdést, és mostanában ismerkedtem meg a karobporral. Az én véleményem az róla, hogy szerintem sok ember már kínjában nem tudja, hogy mit egyen, nem az éhség miatt, csak unalmában. Azt megértem, ha valaki allergiás a kakaóra, mert van olyan, és karobporral helyettesíti, de csak azért enni, mert valahol olvasta, hogy mennyivel jobb, mint a kakaó, az hülyeség. Olvastam egy cikket Camille Leblanc-Bazinetről, aki crossfit világbajnok és "the fittest woman in 2014". Megkérdezték tőle, milyen ételek azok, amik állandóan vannak a konyhájában, erre az egyik válasza az volt: cocoa. Szóval ennyit a karobporról, arról nem is beszélve, hogy tegnap láttam egy amerikai ismeretterjesztő műsort, hogy a kakaó superfood-nak van minősítve a benne található vitaminok, ásványi anyagok miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!