Közvélemény kutatás! Szerinted melyik a jobb? Fornetti vagy Princess?
Figyelt kérdés
Szerinted melyik a finomabb: Fornetti vagy Princess?
A Fornettinél ugye nagyobb a választék, van olyan süti is, ami a Princessnél nincs. De ha azokat a sütiket vesszük, ami mindkettőnél kapható, szerinted melyik a jobb?
2012. febr. 22. 15:46
2/10 anonim válasza:
Drágák, egyik sem éri meg, inkább sütök otthon, és abban nem lesz műanyag sem.
3/10 anonim válasza:
a Fornettiből sok mindent imádok, de a Princess mogyorós csigája verhetetlen
4/10 anonim válasza:
frissen sült túrós fornetti. olyan jó nem lehet otthon csinálni, meg se próbálom
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Akinek egyik sem ízlik, kérem, ne írjon, a kérdés értelemszerűen nem neki szól...
Jöhetnek még válaszok!
2012. febr. 22. 16:20
6/10 anonim válasza:
Fornetti, mivel a princess-rol most hallok először. gondolom mert nem pesti vagyok (bár megyeszékhelyen lakom). ha utazom szokok venni, de inkább én is otthon sütök, abban nincs annyi tartósitoszer meg ilyesmi.
7/10 anonim válasza:
Egyértelműen a fornetti, sokkal finomabb, mint a princess.
8/10 anonim válasza:
Mivel elég drága,így ritkán veszek,de nekem a Fornetti a nyerő,főleg,hogy a másikat nem is ismerem :)
Fornettiben a pizzás csiga és a májas-papucs a kedvencem.
10/10 anonim válasza:
A fornetti frissen sult turosa isteni,de a tobbiben a princess a nyero nalam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!