Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hízókúra szerinted? (bőv. Lent)

Hízókúra szerinted? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Ma reggel hét óta ettem: 1 tányér krumplis tésztát, pár kanál káposztás tésztát. 4 lekváros puszedlit.

Még lehet eszek rizseshúst a mai nap folyamán. Tudom, hogy nem egészséges ennyi szénhidrát. De mennyiség érdekelne!

168/48/18L Hízni akarok!

2012. márc. 24. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne így csináld.Nem szabad telezabálni magad,mert nagyon nem egészséges,ha egyszerre akarsz hízni.Van ennek másabb módja is.

Próbáld meg így(főleg ez akkor jó,ha sokat mozogsz):

1.Kevesebbet mozogj,ne idegeskedj annyit(ha idegeskedsz)

2.Ne cigizz(ha cigizel)

3.Egyél meg este hat után bármit,akár nyolckor is:)ettől garantáltan hízni fogsz..:D -magamról tudom.Nem egészségtelen,bárki bármit állít,nagyon is jó olyan későn enni,főleg,hogy én általában akkor éhezek meg,gondolom sokan vannak így,csak nem mernek enni.

4.Folyadékot igyál eleget,de javarészt legyen víz,ne cukros üdítők!Mert ha sok cukrosat iszol,akkor lehet,hogy hízol,de nem tesz jót..akár cukorbeteg is lehetsz a sok cukros üdítőtől.

5.Egyél több édességet,de semmiképp sem mértéktelenül.

6.Tojásos kaják..rántotta és hasonlók..főleg ha szereted.Azok még fehérjét is tartalmaznak.

2012. márc. 24. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez lófsz, és még egészségtelen is.

Egyél napi 5-6 szor, ebből egyik lefekvés előtt legyen (vmi kalóriásabb gyümölcs, kakaó, tejes cucc, magvak, kex, ilyesmik).

Sok fehérje, minőségi (!!!) ch (krumpli, rizs, normlis tészta), olajos mag (1-2 zacsi/nap), tejtermék.

Víz helyett gyümölcslé, kakaó, tej, tea.

Napi több főtt kaja (pl. ebédre és vacsira), uzsira-tízóraira kalóriásabb, de kisebb kaja.

2012. márc. 24. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja, és egyél sokat, és sportolj mellette.

Én dettó uezekkel a paraméterekkel rendelkezek, és mikor egy hétig napi szinten nyaraláskor (5-6 óra) úsztam, azon a héten híztam egy kilót, előtte meg semmi.

2012. márc. 24. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
így van, a mozgás tényleg kell, hogy a szervezet ne csak zsírként építse be azt a rengeteg ch-t, illetve az étvágyad is megnő, szedjél napi 1 X MagneB6 tablettát, ez is növeli az étvágyat és ha tudsz, mellé még multivitamint is
2012. márc. 24. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!