Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kinek milyen hízókúra vált be?

Kinek milyen hízókúra vált be?

Figyelt kérdés

Nem tudok hízni akármit eszem. Zsíros kenyér, szalonna tészta mindegy, nem hízok :( Ha valakinek van valami ötlete ami neki bevált hálás lennék érte.

Ja és ne írjátok hogy majd a szülés után hízok, mert már szültem és még mindig 48 kiló vagyok 170 centihez. :(

2011. jún. 5. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen (szerencsés) alkat vagy. Ez van, nincs mit tenni.
2011. jún. 5. 18:31
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Jesszus! Azt hittem nincs nálam szerencsétlenebb (167/53), de ezek szerint mégis :D Amúgy gyanítom, hogy az ilyen alkati dolgokkal nem lehet mit kezdeni. Én is hiába próbálkozok, anyum is hiába próbálkozott (szülés után is). Bele kell törődni sajnos. Esetleg tornázz, erősíts kicsit, úgy egy fokkal jobban nézel majd ki (tapasztalat), bár kilót attól sem szedsz magadra.
2011. jún. 5. 18:37
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos ilyen az alkatom :( Ezért kíváncsiskodom, hogy valakinek valami bevált-e. Próbáltam tornázni, de fogytam tőle :'(

Milyen mozgást ajánlotok ami hízlal?

2011. jún. 5. 18:40
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Hízlaló tudtommal nincs, de formáló van. Én fekvőtámaszoztam, súlyzoztam, guggoltam. Ezzel pedig kezem-lábam megerősödött, és kevésbé tűnt pipaszárnak :)
2011. jún. 5. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Kezdj el kicsit "gyúrni", az izom tömegesebb, mint a zsír. Nem kell nagy dolgokra gondolni, kis has, kis láb, kar és mellé megfelelő étrend.
2011. jún. 5. 19:33
 6/11 anonim ***** válasza:
mozgás szerintem is, na meg nekem a gyorskaják sokat segitenek, dehát nem túl egészséges:D Az elhizás viszont engem se fenyeget, mivel gebe vagyok, igy ha egy héten át minden nap gyorskajázom akkor van kb. normális alkatom:D
2011. jún. 5. 21:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de voltál már orvosi kivizsgáláson? Csak mert ha nem, akkor lehet, hogy az miatt vagy ilyen sovány, hogy valami van a pajzsmirigyeddel.. Ha voltál, akkor mégegyszer bocsi az offért :)
2011. jún. 5. 23:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem vált be, mert én fogyózok.

De pl ha nem eszik az ember napokig, csak keveset, utána meg folyotn telezabálja magát, akkor hízhat

2011. jún. 5. 23:43
 9/11 A kérdező kommentje:

23:41 nem voltam orvosnál ezzel, mert 1: mindig azzal jönnek nem vagyok-e gilisztás (na ez durva gyerekkorom óta?) 2: az egész családom ilyen cérnácska, tehát biztos genetika :( De azért köszönöm, hogy erre is gondoltál.

Többiek, köszönöm nektek is, ha valakinek van még javaslata várom. Köszönöm :)

2011. jún. 6. 08:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Menj el pajzsmirigyvizsgálatra, mert ez okozhat ilyen gondot.

Nekem egy szakítás segített és a stresszmntes környezet:D

2011. jún. 7. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!