Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen a jó hízókúra? Mit...

Milyen a jó hízókúra? Mit kell enni ilyenkor?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 17:06
1 2
 1/15 anonim válasza:
76%
Ezt énis szeretném tudni:) várjuk a válaszokat
2009. okt. 30. 17:09
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Minnél késöbb minnél többet és jó nehezeket és lefeküdni aludni. Utánna nem biztos hogy jó alszol sajnos. Sőt! De vannak ezek a tömegnövelő porok amit tejjel kell felönteni és van epres csokis stb... Epres az nagyon jó és ahhoz is csak jó nehezeket kell enni... Szalonna, sonka (rendes füstölt, nem a pulykamell, gépsonka vagy akármi)
2009. okt. 30. 17:14
 3/15 anonim ***** válasza:
2009. okt. 30. 17:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

tejszines kakaót, kalácsot krémlevest dupla tojássárgájával.

Szalonnás tojást. Sok gyümölcsöt, zöldséget, de közben, nem helyett.

Diós kalácsot, mákos kalácsot.(A dió, mák nagyon táplál)

Rántott, tejfeles főzeléket sült oldalassal. Minden ebéd után desszertet. Fánkot, palacsintát, főtt kukoricát. Vacsira majonézes salátát fasírtot. Vargabélest, rizskásást.

Kiflit , zsemlét kolbásszal ,, igazi vajjal, zsíros sajttal, paprikával, retekkel.

Töltött káposztát. Habart bablevest. Csülökkel, jja.Gesztenyepürét tejszínhabbal. Igazival, nem ilyen sprays vacakkal.

És pihengteni kell, nem szabad leszaladgatni, és stresszelni sem.

Naponta ötször kell enni, és ebéd után fél órát aludni. És minden nap este tízkor még meginni egy pohár 3,6%-os (vag ytöbb) tejet, mézes tejet.

2009. okt. 30. 17:24
 5/15 anonim válasza:
Köszi mindenkinek
2009. okt. 30. 17:45
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat:)

Az a baj, hogy eddig is sok szalonnát, fehér kenyeret ettem + sok nasit is és még se híztam egy dekát se. Sőt...inkább fogytam tőlük....Ez normális? Amúgy 158 cm és 43 kg vagyok.

Ja és 14 éves

Szerintetek kéne híznom? Vagy jó vagyok így is?

2009. okt. 30. 17:45
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
14 éves lánynak ez egyáltalán nem kevés.Én amikor a fiammal terhes lettem 47 kg voltam.Szülés után 3 hónappal megint annyi voltam,pedig nem fogyóztam.Örülj neki,hogy nem vagy túlfejlett mint a legtöbb 14 éves akik kinéznek sok 25-30-nak.Nost még helyesek,tíz év múlva meg olyanok lesznek mint a tehenek.Én azután híztam meg miután kivették a mandulámat majdnem 30 évesen.Előtte nem bírtam elkerülni az 50kg-ot.Azután meg 70 lettem,peid ugyan annyit ettem.Ne akarj kövér lenni.
2009. okt. 30. 17:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hozzászóló válaszát. Nem akarok kövér lenni, csak egy picit hízni szeretnék, de sehogy se sikerül
2009. okt. 30. 19:03
 9/15 anonim válasza:
Úgy vagy jó ahogyan vagy. Ilyen korban 160-165 cm magasság és 50 kiló az átlag /csajoknál/. Te egy kicsit alatta vagy, de ez egyáltalán nem baj. Én szinte nap mint nap látok veled egykorú, de 75kg-os ember. Hidd el, nem szép.
2010. júl. 6. 16:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Az már gáz.Én 15 éves 165 cm 40 kg-os lány vagyok,de nem vagyok zombi kínézetű.Én se tudok hízni,ha csak megpróbálom magfájdul a hasam.:s.Nem vagyok kövér se zombi olyan pont jó vagyok.(Mondjuk anya szerint még egy 10 kilót a koromhoz meg a magasságomhoz híznom kéne)De én így érzem jól magam.Ha felnőtt leszek még biztosab hízni fogok,majd meglátjuk :D
2010. júl. 7. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!