Szeretitek a lekvárt?
Figyelt kérdés
Országos felmérés.2012. márc. 21. 16:08
1/19 anonim válasza:
én nagyon, főleg az áfonyásat ♥
2/19 anonim válasza:
Nagyon:-))
Lekváros kenyér, császármorzsa, palacsinta bármikor:-)
4/19 anonim válasza:
Igen!Mindig főzök be.Nálunk mindenki főz lekvárt.Anyu,anyós,én is.Mama is főzött,míg élt.Egy jó házi lekvárnak nincs párja.:)
5/19 anonim válasza:
Igen, legjobban az őszibarackot, de az igazi házi sárgabarack és szilvalekvár is nagy kedvencem.
6/19 anonim válasza:
nem vagyok oda érte, de ha nagyon muszáj akkor megeszem. pl ha a mamám valami lekvárosat készít és kell enni belőle
7/19 anonim válasza:
Imádom a lekvárt minden félét!
8/19 anonim válasza:
szeretem nagyon. főleg palacsintába, de más sütikbe is. natúrjoghurtot is szoktam lekvárral turbózni.
9/19 anonim válasza:
Én nem szeretem, főleg a sárgabarackot! Az eper és az őszibarack lekvárt azt szeretem! :-)
10/19 anonim válasza:
Imádom!! főleg a szilvásat meg az epreset <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!