1/7 anonim válasza:
hát olyan semleges, olajos. ezért kell mellé markáns fűszer, pl citromlé, só. én nem szeretem,se magába, se krémként.
2/7 anonim válasza:
semleges az íze, és nagyon egészséges a fogyasztása
az "avokadókrémet" viszont nagyon szeretjük: 1 avokadó, 1-2 gerezd fokhagyma, 2 dl tejföl, só, fehér bors összeturmixolva. Pirítóshoz, egyebekhez... nagyon finom.
3/7 anonim válasza:
Egyszer ettem, de nem igazán jött be, semmi extra íze nincs. Pedig egészséges nagyon.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Hat ugy magaban nem sok de ha teszel ra egy pici sot meg oliva olajat akkor nagyon finom.
6/7 anonim válasza:
Az első avokádót éretlenül, kemény állapotában vágtam fel. Úgy rettenetes. Aztán a következő már kézzel könnyen megnyomható érett darab volt. Az íze engem enyhén az olajos dióra emlékeztetett. Később többször vettem és csak úgy az íze kedvéért kikanalaztam felét, miután ki lehetett venni a magot, és utána a többit is elértem. Akkor a legjobb amikor már nagyon érett, olajos ízű az egész.
7/7 Kazuma2020 válasza:
Részemről most kóstolom meg a gyümölcsöt! Nincs se illata, se íze! Bár mintha a utóízként a datolyaszilvát érezném. Bár lehet oda képzelem, hogy nincs íze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!