Tudom hülyeség, de szöget vert a fejemben a felismerés, hogy RedBull nevű energiaital doboza kék holott a nevében szerepel a szó, hogy red (vagyis piros). Miért kék akkor a doboza?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 16:07
11/12 anonim válasza:
Utolsó:
Nem is azzal van itt a gond, hanem , hogy kapásból letahózzák az embert. Magyar hozzáállás... no comment.
Az utolsó előtti hsz. írója voltam.
12/12 A kérdező kommentje:
Nah szóval...
Kezdjük megint...
Szerintem nem csak kijavítottál,hanem sértegettél is,pedig semmi jogod hozzá,mert azt se tudod ki vagyok.
Azt is szeretném Veled közölni,hogy a saját tanárom szájából hallottam a "szöget vert" kifejezést.Lehet neki is csak kicsúszott a száján,de mégis kimondta!!!Tehát nem hinném,hogy olyan szörnyű nagy hibát vétettem,hogy azt hússzorosára kell hogy nagyítsuk.Meg van a véleményem a szúrkálódó okoskodó emberekről.Kérlek szállj le a témáról és ne kötekedj.Köszi.
2009. jún. 19. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!