580 Ft 10db tojásért reális ár vagy át lettem verve?
Ebben az egész hócihőben az a baj, hogy az emberek - nyilván jogosan - f@snak a szalmonellától. Nagyon nem vicces...a nénike,hanem tudja eladni, akkor is kiviszi a köv héten a piacra. És itt most azokról beszélek, akiknek nincs annyi tyúkuk, hogy komolyabban megérje foglalkozni vele.
A másik meg az, hogy a nagyvállatokhoz érkező tojásokat nem csak válogatják, de elvileg át is világítják. Találkoztam én már húsvétkor piaci tojással, amit basszus megfőztünk, azt kék-zöld volt, mikor a szerencsétlen kibontotta...És a szemünk előtt..."alig" süllyedtük el szégyenünkben...
Összefogásról meg ma Magyarországon nem tudom ki álmodik...Úgy sózzák rá az emberekre a sz@rt ott és akkor, ahol és amikor akarják, ahol nem szégyenlik...
Tisztelet a kivételnek, de manapság nagyon ritka, aki nem akar gyorsan nagy pénzt szakítani, innentől kezdve nem fog egy kistermelő - úgymond - "a biztonság kedvéért" selejtezni, ha nem muszáj és jönnek a bajok.
az 55-58Ft-os tojásárat simán szemrebbenés nélkül kirakják itt nálunk is Miskolcon, Kazincbarcikán...
Lesz ebből még nagy gondja a magyarnak...mást ne ondok, mert a többi úgyis ellopja...
Jah és kínában meg csináltak már tojást, aminek köze nem volt a tyúkhoz...heh-heh, poén, nem?
580 forint, ennyi...
lehet, hogy nem kerül ennyibe, sőt... de valamiből nekik is meg kell élni. ráraknak 1 db tojásra kb 10-20 forintot és annyi a hasznuk. örülhetünk, hogy nem többet tesznek rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!