580 Ft 10db tojásért reális ár vagy át lettem verve?
sajnos ennyi, higgyétek el, múlt héten még az auchanba a 30 db-os friss farm tojás (s) (ami legolcsóbb) 948volt pénteken voltam vásásrolni auchanba friss fram tojás (s méretű) 1489ft l-es méretű 1649
nem hittem a szememnek, Húsvétra jön az 55-60ft-os ár
Nálunk (pesttől 30km) a cba-ban a legolcsóbb 580, ráadásul s-es
A piacon is 50Ft volt a legolcsóbb tojás
a coopba még!!! 450
Azért a nagy húsvéti tojásvásárlással szerintem még várjatok...olvastam egy cikket a neten,ahol írták hogy pár nappal húsvét elött már biztosan olcsóbb lesz a tojás..
ez a cikk volt asszem: [link]
amúgy igen, az új tartásmód miatt drágult, de ez a nép akarata volt, szóval a drágulás előre tudható volt már évekkel/hónapokkal korábban, most meg mindenki csodálkozik. nem tudok pontos adatot de kb a negyedével kevesebb tojást tudnak most ezek miatt kereskedelmi forgalomba hozni, ezért kénytelenek leszünk behozni környező országokból, ha kevés.
de legalább a tyúkok jobban érzik magukat, hisz ez volt a lényeg, évek óta ezért küzdenek az állatvédők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!