Milyen praktikákat tudtok, odaégett kaja utáni szag eltüntetésre?
Hát igen!Krumplit sütöttem fáradt voltam,és hát odaégett nem kicsit nagyon majdnem kigyulladt annyi volt a szerencsém hogy felfigyeltem a füstre,és gyorsan szaladtam öntöttem rá 1 liter olajat....szellőztetek mr 2.napja de a konyha csak nem akar kiszellőzni igaz vagy 2 hónapja volt festve..lehet jobban beitta a szagot ezért...már 1000szer felmostam illatos felmosós vízzel,mindent áttöröltem szekrényeket....csempét...mindent,mindent kimostam ami az előszoba falon volt ruha..ma is egész nap mostam,mindenhol jó illat van kivéve a konyhában..mit tudnék csinálni még?
valami házi praktika van esetleg??
Köszi
Köszönöm!
Mindent kipróbálok..szombaton vendégek jönnek:-)
Szia!
Köszönöm az ecetes dolog bevált úgy érzem hogy nem érzem a kellemetlen szagot:-))Füstölőre gondoltam de sajnos megfájdul a fejem tőlük..még parfümöt is csak kínok árán tudok venni magamnak...
köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!