Fött tojàs_hulla szag?
Figyelt kérdés
Ma tett fel valaki egy kérdést hogy milyen szaga van egy hullànak.
Valaki,aki àllitolag jàrtas ebben,az azt mondta hogy a fött tojàs fehérjéhez hasonlithato
Szerintetek?
Egy biztos,màtol nem fogok birni fött tojàst enni.
2009. júl. 29. 21:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem az illető a főtt záptojásra gondolt.Az egészséges főtt tojásnak biztos nincs hullaszaga,ehetsz nyugodtan.
2/6 anonim válasza:
El tudom képzelni,nem szeretem a főtt tojás szagát,szerintem büdi,zápszagú.hát ezek után én is másképp nézek a főtt tojásra :(
3/6 anonim válasza:
És ha olyan a szaga? Engem nem zavar.
Emberi hullát meg még nem szagoltam, tehát nem tudom. Csak állatit, az nem tojásszagú volt.
Egyébként meg húst is eszik az ember, az nem olyan szagú, mint egy hulla? Sőt az is, mégis megesszük.
4/6 anonim válasza:
A tetem szaga leginkább édeskés. Ha fel van boncolva kicsit más..
5/6 anonim válasza:
jah azt én is olvastam...éde nemtom van/volt/lesz jobb dolgom is mint hullákat szagolgatni
6/6 anonim válasza:
tényleg büdös szaga van a főtt egészséges (!!) tojásnak. tapasztalat. egyszer suliban volt ilyen vetélkedő, hogy orrunk alá nyomtak mindenféle szart és meg kellett mondjuk, hogy mit érzünk. a tojás olyan büdi volt, hogy mindent mondtunk, csak azt nem és aztán meg is mutatták!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!