Ittatok már zsírt?
Hogyne!
Mikor a frissen kisült oldalast vagy pecsenyehusit átteszem egy kisebb edénybe, akkor a tepsi vagy nagy lábas alján maradó jó fokhagymás, fűszeres, sós zsírt rendesen kitunkolom friss kenyérrel. Néha annyira mohó vagyok, hogy még bele is kanalazok a langyos zsírba.
Az ilyenfajta wellness-uzsonna mellé kovászos uborka, és nagyfröccs jár.
Soha nem volt semmi bajom tőle. :))
F/42
Én sem finnyáskodom ezzel. :-)
Bármit csinálok, a zsírját mindig leöntöm és elteszem, aztán van, hogy én is kitunkolom vacsora gyanánt. Egyébként még a nagymamám mondta, hogy minden nap egyek egy kanál libazsírt, mert attól lesz nőies alakom, de ez még 20-as éveimbe volt, akkor egy pár hónapig be is tartottam, de aztán meghalt szegénykém, és mi pedig nem ettünk mindig libát... Milyen rég is volt az. :-)
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!