Sok receptbe kell alaplé, hogy oldjátok meg, hogy mindig legyen kéznél?
Figyelt kérdés
zöldség vagy húsleves alaplé jó sokmindenhez. Leveskockából? Vagy ha van húsleves, egy kicsit érdemes lefagyasztani belőle?2012. febr. 28. 13:47
1/6 anonim válasza:
Régen leveskockából csináltam, de nem tartom túl egészségesnek, így egy ideje már saját magam készítem: jégkockatartóban fagyasztom le a levest, kész is a természetes leveskocka. :)
2/6 anonim válasza:
Ne csinálj belőle gondot. Ha nagyon be akarod tartani a receptet, akkor kövesd. Pl brassoinál, vagy ludaskásánál nem rossz ha van, de ha nincs sincs semmi baj,mert van leveskocka ,vagy vegeta, amit pl bele is szórhatsz a félkészhez. Engem pl zavar a fűszerezésnél igy nem is érdekel.
3/6 anonim válasza:
Leves kockából szoktam csinálni
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretem a leveskockát, és a vegetát sem, az ízük tényleg jó, de igyekszem kerülni ezeket. Most az jutott eszembe, hogy 2-3 csirkemell csontból (van maradék itthon), és egy pár zöldségből, csak minimális fűszerezéssel főzök levest, és azt lefagyasztom kis adagokban. Szerintetek jó lehet?
2012. febr. 28. 22:16
6/6 anonim válasza:
jó lesz...simán csontokat, akár ízesítés nélkül is kifőzhetsz, és lefagyasztod...maradák húslevest is lehet használni...ha zöldséget párolsz valamihez, és nem a mirelitre gondolok, akkor annak a levét is fel lehet használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!